Trainingen

In onze trainingen hanteren wij een onderscheidende aanpak die door klanten worden bestempeld als effectief, efficiënt en attractief.

 

Het naleven van regels en codes hangt sterk samen met het deskundig, correct en integer handelen van medewerkers van hoog tot laag in de organisatie. Om compliance management optimaal te laten functioneren binnen de eigen organisatie heeft de menselijke-factor dus een zeer grote impact. Met interactieve training, coaching en faciliteren van kennisdeling, helpen wij bedrijven effectief de juiste kennis, vaardigheden en gedrag eigen te maken om compliance management als een second nature te adopteren, te implementeren en continue te verbeteren. Onze aanpak kenmerkt zich vooral door de mens, die met de regels en codes dient te werken, als uitgangspunt te nemen en in de context van zijn alledaagse praktijk.

 

Trainingsportfolio:

 

In control met compliance management, conform ISO 19600

De nieuwe norm voor Compliance Management, ISO 19600, is inmiddels gelanceerd en bedrijven liggen onder de loep bij controlerende instanties. We hebben te maken met steeds meer en sneller veranderende wet- en regelgeving. Bent u al ‘in control’? Tijdens de interactieve workshop wordt u uitgedaagd om in de context van uw eigen organisatie inzicht te krijgen hoe 'in control' te komen op naleving van wet- en regelgeving. Ook kijken we met u naar de ISO 19600 richtlijn Compliance Management en wat die voor u kan betekenen.

 

Aan de slag met compliance management, conform ISO 19600

Een praktische in company training waarin het projectteam en andere betrokkenen wordt geleerd om een compliance management systeem in te richten, te implementeren en te onderhouden.

 

Intern risk based auditen op compliance management

Een praktische in company training waarin de interne auditors worden opgeleid om het compliance managementsysteem intern te auditen op basis van risico en kansen.

 

 

Specialisten trainingen

 

Compliance care beschikt over een pool aan trainers die elk bewezen praktijkexpert is in zijn eigen vakgebied. Vanuit deze pool aan deskundigen kunnen wij u in-company-trainingen (op maat) aanbieden over de specifieke onderwerpen die onder compliance management vallen:

 

Management systeem trainingen:

ISO 14001 (Milieu), OHSAS 18001 (ARBO), ISO 55001(Asset Management), ISO 50001 (Energie Management), ISO 22003 (Voedselveiligheid), ISO 9001 (Kwaliteit) en uitleg High Level Structure.

 

Instructieplicht trainingen:

ATEX 153, ATEX 114, NEN 3140, NEN 3840, NEN 1010, PGS, CE markering, Machinerichtlijn, PED, License to operate.

 

Voor deskundige auditors

Integraal Risk-based audting voor deskundigen

 

 

 Neem vrijblijvend contact op

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.